play website music

В "MONTECITO KIDS":

- Всяка игра е приключение!

- Творим на воля!

- Храним се здравословно!

- Обичаме еко играчките от естествени материали с висока игрова стойност!

- Играем с най-усмихнатите аниматори!

- Организираме най-веселите партита, рождени дни и детски забави.

Детски кът и парти център

"MONTECITO KIDS" е на два етажа с площ 370 кв.м. На първия етаж е разположена зоната за игри - голямо комбинирано съоражение, множество играчки на различна тематика, разполагаме и с отделена зона за по-малките деца.

За вашите деца ще се погрижат усмихнатите ни аниматори, които ще ги забавляват с много игри и ателиета по интереси – рисуване на картини с пясък, оцветяване на фигурки от гипс и дърво, изработване и оцветяване на фигури от солено тесто, изработване на бижута от мъниста и макарони и много други.

Други услуги, които се предлагат:

- рисуване на лице;

- четене на приказки;

- гледане на анимационни филмчета.

В детския кът се работи само с висококачествени, еко и хипоалергични материали, безопасни играчки и специални съоръжения за деца, съобразени с възрастта им. Нашата основна мисия е да пазим здравето на децата, да се грижим за сигурността им и да ги забавляваме, така че дълго да си спомнят с усмивка за веселите ни игри!

На втория етаж е зоната за щури партита и рождени дни, които организираме по всякакъв повод и без повод, но най-любими са ни рождените дни. Организираме детска дискотека и караоке с много танци и веселие. По Ваше желание можем да предложим и клоуни, фокусници, артисти, приказна украса, тематични партита и много други забавления. Родителите също няма да скучаят. Те могат да се разположат в парти зоната или в кокетната и уютна обстановка на Ресторант - Градина "MONTECITO" (www.hotelmontecito.bg/restaurant) в непосредствена близост до детския кът. В ресторанта ще Ви предложим, голямо разнообразие от вкусни ястия и напитки на достъпни цени.

Заповядайте, празнувайте с нас Вашите празници!!!